Royal ICT viert haar 5-jarig jubileum

Voor de oprichting van het bedrijf was ik onder de studieperiode al jaren bezig met het repareren van computers/laptops en bood ik mijn diensten al aan voor een kleine kring mensen om ervaring op te doen voor de grote stap.
Sinds de oprichting in januari 2012 is er veel gebeurd kan ik u vertellen.
Ik kan mij namelijk nog goed herinneren dat ik 5 jaar geleden op 30 januari 2012, naar de Kamer van Koophandel ging om mij in te laten schrijven tot officieel bedrijf.
Waar het in 2012 begon als een afgestudeerde met diploma en certificaten durf ik nu te zeggen dat ik een volwaardig servicebedrijf heb neergezet.

Dagelijks help ik bedrijven en particulieren naar volle tevredenheid. Ook het aantal klanten dat binnen komt groeit nog steeds aanzienlijk door het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid.
Het is snel gegaan, zo werkte ik 5 jaar geleden nog in mijn eentje, inmiddels is er een volledig ingerichte werkplek in huis en werk ik samen met diverse compagnons en 1 computerwinkel waarvan alle reparaties en klantbezoeken aan mij worden uitbesteed.
Ook heb ik een grote stap gezet door officieel partner te mogen worden van Intel Security. Inmiddels ben ik zeer gespecialiseerd in het beveiligen van thuisgebruik –en bedrijfscomputers / netwerken.

Ondanks dat ik alle klanten waardeer en iedereen gelijk behandel, wil ik toch speciale aandacht geven aan mijn trouwe klanten van het eerste uur.
Zij hebben het mogelijk gemaakt dat ik kon starten en velen van die klanten zijn nog steeds klant bij Royal ICT.

Namens mijzelf en mijn samenwerkingspartners wil ik alle klanten, vrienden en leveranciers bedanken voor het behalen van deze mijlpaal en voor het in mij gestelde vertrouwen.