Onderhoud

Onderhoud aan de hardware en de software van uw computer kan de levensduur van het apparaat aanzienlijk verlengen. Bij softwarematig onderhoud aan uw computer kunt u denken aan een goede virusscanner. Bij hardwarematig onderhoud kunt u denken aan een goede controle van uw apparatuur of bijvoorbeeld het stofvrij maken van de ventilatoren. Door goed onderhoud zoals een Computer-APK kunnen soms dure reparaties voorkomen worden.

McAfee Antivirus Dealer

Met McAfee voorkomt u dat virussen uw computer beschadigen. Een virus neemt niet alleen ruimte en tijd in beslag, maar beschadigt ook de bestanden op uw computer of erger nog, verwijdert deze helemaal. Het aanschaffen en installeren van McAfee kan heel eenvoudig en zelfs op afstand. U belt ons op een tijdstip dat het u uitkomt en wij installeren het op uw computer of computers. Voor nog meer beveiliging raden wij McAfee Antivirus aan. De toegevoegde waarde van dit betaalde pakket hiervan is dat er naast een virusscanner ook een firewall wordt geïnstalleerd en beheerd.
Tevens staat u hiermee bijvoorbeeld veel sterker dan met een gratis virusscanner op het moment dat er met uw internetbankieren fraude word gepleegd.

Deze leveren wij goedkoper dan de prijs waarvoor McAfee zijn producten via de website verkoopt.

APK

Onderhoud aan de hardware van uw computer kan met onze APK. De afkorting APK staat, net als bij uw auto, voor een algemeen periodieke keuring.
Voor de APK komen wij, indien gewenst, de computer bij u thuis ophalen of dit bij u thuis uitvoeren.
Tijdens deze keuring wordt uw computer op allerlei onderdelen getest en grondig schoongemaakt. Dit schoonmaken houdt in dat wij de desktop of laptop open schroeven en stofvrij maken.
Op deze manier wordt voorkomen dat uw computer oververhit raakt, waardoor onderdelen kapot kunnen gaan.
Tijdens het onderhoud dat wij uitvoeren, kijken wij ook naar de prestaties van uw computer. Soms is uw desktop of laptop erg traag geworden door ongebruikte bestanden of programma’s. In overleg met u verwijderen wij deze bestanden zodat uw computer weer snel wordt.
Wij adviseren u minimaal twee keer per jaar een APK te laten uitvoeren. Zo gaat uw computer langer mee.

Voor de APK staat een standaard tarief van €50,-
Indien dit bij u thuis word uitgevoerd hanteren wij het standaard uurtarief met een minimum van 1 uur.

Bekijk de pagina APK die te vinden is in het menu Diensten bovenaan de website voor een gedetailleerde uitleg hierover.

Back-up

Een derde vorm van onderhoud voor uw computer is een Back-up. Vaak staan er belangrijke bestanden en foto’s op uw computer die u absoluut niet kwijt wilt raken. Wanneer uw computer kapot gaat door ouderdom of door een virus bent u al deze bestanden vaak kwijt. Het is daarom verstandig om periodiek een reservekopie oftewel een Back-up te maken van uw documenten en foto’s. Wij verzorgen dit onderhoud om eventuele frustratie te voorkomen en u tijd en moeite te besparen.