Advies

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en het is voor u als consument bijna niet mogelijk om dat allemaal bij te houden. Wij volgen de technologie omtrent computers, internet, software en randapparatuur op de voet. Wij staan dan ook altijd voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies. Maak gerust een keer een afspraak of bel naar 0615174354
U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht als u informatie wilt over de aanschaf van een nieuwe computer of wanneer u overweegt om te wisselen van internetprovider. Wij zullen alles in het werk stellen om u goed in te lichten, zodat het eenvoudiger wordt om een keuze te maken.

Wij adviseren u onder meer over de aanschaf van een nieuwe computer. Kiest u voor een desktop, een laptop of misschien juist een klein en handzaam netbook? Wij helpen u met kiezen. Aan de hand van uw gebruik en wensen geven wij een advies op maat en kijken daarbij primair naar uw wensen en behoeften. Als u een keuze heeft gemaakt, kunnen wij het gewenste product ook leveren. Wij geven ook advies over de aanschaf van nieuwe randapparatuur, zoals bijvoorbeeld een printer. Ook adviseren wij in software die handig voor u kan zijn.

Software is een ander woord voor computerprogramma’s zoals Microsoft Windows en Word of Excel. Onder software valt bijvoorbeeld ook een virusscanner.

Computer traag?

Is uw huidige computer traag? U overweegt een nieuwe laptop te kopen? Wij kunnen u wellicht kleine aanpassingen adviseren die ervoor zorgen dat u computer weer een tijdje mee kan. Een voorbeeld hiervan is een nieuwe versie van Windows installeren. Op dit moment worden Windows-computers geleverd met de laatste versie van het besturingssysteem, Windows 7 en Windows 10. Wij zijn erg tevreden met de nieuwste versie van Windows en zal dan ook bij elke nieuwe computer Windows 7 of Windows 10 adviseren.

Wanneer u Windows Vista of Windows XP heeft en uw computer wil versnellen, kunnen wij u wel helpen met een upgrade door een aanpassing te doen aan de hardware van uw computer of laptop.